دوشنبه 31 ارديبهشت 1403
ASR BAZAFARINI
نسخه آزمایشی
اختصاص 140 میلیارد به پروژه‌های بازآفرینی شهری استان

۱۶:۱۹ | ۱۳۹۸/۰۳/۰۵

معاون هماهنگی امور عمرانی استان مرکزی خبر داد:

اختصاص 140 میلیارد به پروژه‌های بازآفرینی شهری استان

عصر بازآفرینی: معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی گفت: امسال قریب به 82 پروژه در مناطق محروم توسط قرارگاه عمران و آبادانی سپاه تعریف شده است .

به گزارش عصر بازآفرینی به نقل از ایسنا، مهدی زندیه‌وکیلی در کارگروه بسیج سازندگی استان مرکزی اظهار کرد: قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه روح الله تعداد زیادی پروژه را در مناطق محروم با صرف اعتبار پنجاه پنجاه(نیمی توسط قرارگاه و نیمی توسط دستگاه مربوطه) انجام می‌دهد . 

وی افزود: این اقدامات سال گذشته در  چهار دهستان چهارچشمه خمین، دهچال خنداب، مالمیر شازند و آب کهریز ساوه در قالب 44 پروژه اجرا شد و این در حالی است که در ابتدا 14 پروژه برنامه‌ریزی شده بود .

معاون هماهنگی‌ امور عمرانی استانداری مرکزی تصریح کرد: امسال قریب به ۸۲ پروژه در مناطق محروم تعریف شده که این پروژه ها شامل ۲۷ مورد آبرسانی، ۲۳ مورد مدیریت منابع آب، ۹ مورد ارتقا فضای آموزشی، ۵ مورد مرمت مسجد و ‌ ۴ مورد احداث و تجهیز ‌خانه های عالم است .

زندیه وکیلی بیان کرد: برخی از پروژه‌ها در قالب کارهای جهادی اجرا می شوند که نیاز به اعتبار آنچنانی ندارند ولی کارهای بسیار بزرگی هستند که کمک شایانی به مناطق محروم می کنند. نیازسنجی مردم منطقه در اولویت قرار دارد تا علاوه ‌بر امیدوار کردن مردم روستا به زندگی در این مناطق، بتوان از توان خود مردم در ساخت پروژه بهره برد .

وی با اشاره به پروژه‌های بازآفرینی اضافه کرد: به منظور بازآفرینی شهری در استان امسال 140 میلیارد تومان اختصاص پیدا کرده است .

سردار محسن کریمی فرمانده سپاه روح الله نیز در این جلسه اظهار کرد: رویکرد سپاه خدمت است و آنچه که در توان دارد به مردم و مناطق محروم کمک می‌دهد. سپاه از مردم و برای مردم است.

وی افزود: دو قرارگاه جواد الائمه(ع) و پیشرفت و ‌آبادانی در بحث حاشیه نشینی و مناطق محروم‌ روستایی فعال است که در این عرصه اقدامات خوبی صورت گرفته است .

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی تصریح کرد: با هم افزایی همه دستگاه های اجرایی از موازی کاری جلوگیری می شود، جامعه هدف قرارگاه‌ها محرومیت زدایی، کل استان است که در کنار آن بحث اقتصاد مقاومتی با نیت کمک و‌ خدمت رسانی هم در دستور کار دارد .

کریمی بیان کرد: بسیج سازندگی طبق فرمان مقام معظم رهبری عرصه ای برای ترویج کار جهادی و مهارت افزایی بویژه برای جوانان است که در این راستا اردوهای جهادی با تشکیل گروه‌های تخصصی از حضور افراد متخصص و دارای دانش بهره می گیرند .

وی با اشاره به اینکه در برخی زمینه‌ها از برخی استان ها عقب هستیم، گفت:در امر تهیه جهیزیه و ساخت منزل مددجویان، سپاه این توان را دارد که 5 میلیون تومان به ازای هر جهیزیه و هر خانه کمک دهد .

فرمانده سپاه روح الله اضافه کرد: سپاه به دنبال سیاسی کاری نیست و همه کارها را برای انقلاب انجام می دهد و به میزانی که استقبال کنند سپاه هم برای کار انگیزه   دارد .

مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی نیز در این جلسه گفت: بسیج سازندگی در سه عرصه اردوهای جهادی،‌ محرومیت زدایی و ‌اقتصاد مقاومتی فعالیت می کند که در بحث حرکت های جهادی با تشکیل ۴۷۰ گروه شناسنامه دار با ماموریت های مشخص در عرصه های آموزشی،‌ فرهنگی، بهداشتی و عمرانی مشغول خدمت رسانی است .

امید محترمی افزود:‌ ۹ هزار عرصه اشتغالزایی در استان در ۱۴ عرصه توسط بسیج سازندگی شکل گرفته و همواره این شعار را دارد که رقیب بخش خصوصی نبوده و نیست بلکه با بهره گیری از ظرفیت های الهی جهادگران در کنار سایر دستگاه ها برای یاری رسانی به مردم محروم بسیج شده است؛‌ در مناطق محرومی که هیچ پیمانکاری آنجا کار نمی کند،‌ گروه های جهادی با تمام تلاش و با هدف خشنودی خدا و مردم مشغول فعالیت در امور عمرانی و فرهنگی می شوند .

وی ادامه داد: سال گذشته ۹۸۵ پروژه کوچک و بزرگ از رنگ آمیزی مدارس تا احداث مجموعه های فرهنگی و لایروبی قنوات توسط این نهاد انجام شد و هیچ پرچمی بجز پرچم خدمت به محرومین بالا برده نشده است .

وی با اشاره به سه محور اصلی بسیج سازندگی گفت: فعالیت‌های بسیج سازندگی حول محور اقتصاد مقاومتی، محرومیت‌زدایی و حرکت‌های جهادی است که در زمینه اردوهای جهادی فلسفه شکل‌گیری بسیج سازندگی بر مبنای جهادگران است .

مسئول بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی خاطرنشان کرد: گروه‌های جهادی در 22 قشر تخصصی بسیج در مناطق مختلف استان جغرافیای هدف دارند که بین 3 تا 5 سال در این مناطق به مردم خدمت می‌کنند

برچسب ها:

 
نام
نظر شما