۷۵۰ هکتار اراضی ملی کرمان رفع تصرف شد
به گزارش عصر بازآفرینی به نقل از مهر، مهدی رجبی زاده در نشست شورای حفظ حقوق بیت المال با اشاره از منابع طبیعی به عنوان بزرگترین سرمایه ملی نام برد و گفت: گشودن در برای رفع مشکلات منابع طبیعی هر کشور منوط به ارزش گذاری بر منابع طبیعی آن است.
وی ادامه داد: مدیریت و حفاظت از سرمایههای کشور که همان آب، خاک و پوشش گیاهی است، افتخاریست که نصیب ما در مجموعه منابع طبیعی شده و با حداکثر توان در حفظ آن خواهیم کوشید.
رجبی زاده حفاظت از اراضی ملی را که بحثی حاکمیتی است، حائز اهمیت فراوان دانست و افزود: اگر قرار بود منابع طبیعی تنها در این زمینه فعال باشد شاید دو اداره کل نیز در استان جوابگوی امور نبود، اما مباحث مهمی چون مدیریت جنگلها، مراتع و حوزههای آبخیز نیز از حفاظت جدا نیستند.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان با اشاره به این موضوع که در بحث تملک زمین که بیش از ۶۰ سال در کشور مطرح است، احتمال تضییع حق نیز وجود دارد، افزود: در کنار این موضوع باید به این نکته مهم نیز توجه داشت که سرمایههای عظیمی هم حفظ شده است. اکنون مبنای کار ما در حفاظت از انفال ممیزی اراضی است و وقتی به روند در پیش گرفته شده در کاداستر وارد می شویم به درستی راهی که در پیش گرفته ایم پی می بریم.
رجبی زاده اخذ بیش از هشت میلیون هکتار سند کاداستر برای اراضی ملی شمال استان کرمان از مجموع بیش از ۱۳ میلیون هکتار اراضی محقق شده که بیش از یک میلیون هکتار آن تنها مربوط به سال جاری است.
وی با اشاره به اینکه کرمان رتبه نخست کشور را در این خصوص دارد، گفت: این اقدام در واقع هدیهای به نسل آینده است که نسل فعلی نیز از فواید آن منتفع خواهد شد، اما در این مسیر هر چه جلوتر میرویم حساسیت پلاکها بیشتر میشود و امیدواریم ظرف دو سال آینده بحث سند دار کردن کل اراضی دولتی استان به پایان برسد.
رجبی زاده یگان حفاظت منابع طبیعی استان کرمان را مجموعهای با تعداد نیروی کم، اعتبارات اندک اما مسئولیت زیاد دانست و افزود: یگان حفاظت با وجود همه این محدودیتها توانسته است مسائل مرتبط با بحث حفاظت را بخوبی مدیریت کند، به گونهای که در سال ۹۷ قریب ۷۵۰ هکتار رفع تصرف، ۲۴۰ هکتار اعمال تبصره یک ماده ۵۵ و ۲۵۷ هکتار قلع و قمع صورت گرفته است.
رئیس کل دادگستری استان کرمان هم در این نشست وظیفه شورای حفظ حقوق بیت المال را صیانت از حقوق عموم دانست و گفت: انتظار مقام معظم رهبری از دستگاه قضا این است که در این حوزه هیچ تعللی صورت نگیرد و تمام نهادهای متولی محکم و مقتدر در عرصه حضور یافته و به وظایف ذاتی خود عمل کنند، هر چند که کار خوب دستگاهها برای رسیدن به این هدف لازم است، اما کافی نیست و باید رو به جلو حرکت کرد.
یدالله موحد یکی از ایرادات وارد به شورا در سال گذشته را شکل نگرفتن هماهنگی بین دستگاهی ذکر کرد و خواهان ایجاد تعامل بین ادارات شد.
وی خواستار بررسی مشکلات و ارائه راهکار از سوی شورا شد و افزود: مدیرانی با تجربه و کارشناسانی توانمند در اختیار داریم که قادر به یافتن ظرفیتها و حرکت پویا هستند و با اراده و تکیه بر توانمندی میتوان کارهای بزرگی انجام داد که رسیدن به آنها الزاماً به وجود منابع مالی هنگفت بستگی ندارد.
موحد ادامه داد: خوشبختانه در سایه تلاشهای دستگاههای مختلف در چند سال گذشته فضای استان کرمان برای متعرضان به اموال عمومی بسته و محیط برای این افراد ناامن شد.
رئیس کل دادگستری استان کرمان خواهان افزایش کشیکهای نوروزی در ایام نوروز و فعالتر کردن ظرفیتها برای حفاظت از اراضی شد.
- آقای بانک مرکزی؛ مشکل ناترازی بانکها با مدیران فعلی حل نخواهد شد!
- افزایش تولید و عرضه ایران خودرو در کنترل بازار موثر است
- حمایت بازار سرمایه از شایسته سالارها
- چگونه نشان بین المللی بازرگانی پتروشیمی به ورطه نابودی کشیده شد +فیلم
- ردپای صهیونیسم بین الملل در صنعت خرده فروشی مواد غذایی
- خلل در آغاز فعالیت معادن فاریاب توسط کارگران بدون قرارداد!
- صدور مبلمان داخلی صادرات همت است
- قتل فرصت های شغلی و فرار سرمایه در کشور جدی است
- رسانه ستیز و رسانه گریز نباشیم
- آغاز به کار قرارگاه ملی امداد اجتماعی
- آدرس غلط به مال باختگان نیمایی برای حمایت از یک صرافی
- حمله سایبری به پایگاه خبری اقتصاد سالم
- تقدیر مدیرعامل آبفا خوزستان از گروه میهن
- تبدیل دانشگاه تهران به یک آموزشگاه یا موسسه فنی حرفه ای!
- بانکها حاضر نیستند خود را در توسعه ملی مشارکت دهند