ضرورت ایجاد ۷ ایستگاه لرزهنگاری در دماوند
به گزارش پایگاه خبری عصر بازآفرینی به نقل ازایسنا ، دکتر محمد تاتار امروز در دومین نشست تخصصی پایش آتشفشان دماوند با بیان اینکه پایش و مانیتورینگ آتشفشان دماوند کاری تخصصی است، افزود: امروزه برای پایش آتشفشانها از شبکههای لرزهنگاری استفاده میشود که برای این امر کافی نیست، از این رو در کنار آن از آرایههای لرزهنگاری برای این منظور استفاده میشود تا بتوان از این طریق حرکات ماگمایی آتشفشانها را رصد کرد.
وی با اشاره به راهاندازی شبکههای لرزهنگاری در کشور، خاطر نشان کرد: در اطراف دماوند نیز شبکههایی راهاندازی شده است که با توجه به تعداد دستگاههای نصبشده انتظار نداریم لرزههای کوچک در منطقه به ثبت برسد.
تاتار ادامه داد: در منطقه شرق تهران زلزلههای متعدد زیادی به ثبت رسیده است، ولی این لرزهها ناشی از فعالیتهای آتشفشان دماوند نیست، از این رو اقدام به مدلسازیهای سهبعدی کردیم که امیدواریم با این مدلسازیها اطلاعاتی درباره فعالیت این آتشفشان به دست آوریم.
معاون پژوهشی و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه بینالمللی زلزلهشناسی پیشنهاد راهاندازی ۷ ایستگاه لرزهنگاری در اطراف قله دماوند را ارائه داد و یادآور شد: این ایستگاهها باید ترکیبی از آرایههای لرزهنگاری باشد که مجهز به دستگاههای باند پهن و دیجیتایزرها باشند.
به گفته وی، برای خرید تجهیزات مورد نیاز به یک میلیون دلار و برای راهاندازی این ایستگاهها به ۱۰ تا ۱۲ میلیون دلار اعتبار نیاز داریم.
- آقای بانک مرکزی؛ مشکل ناترازی بانکها با مدیران فعلی حل نخواهد شد!
- افزایش تولید و عرضه ایران خودرو در کنترل بازار موثر است
- حمایت بازار سرمایه از شایسته سالارها
- چگونه نشان بین المللی بازرگانی پتروشیمی به ورطه نابودی کشیده شد +فیلم
- ردپای صهیونیسم بین الملل در صنعت خرده فروشی مواد غذایی
- خلل در آغاز فعالیت معادن فاریاب توسط کارگران بدون قرارداد!
- صدور مبلمان داخلی صادرات همت است
- قتل فرصت های شغلی و فرار سرمایه در کشور جدی است
- رسانه ستیز و رسانه گریز نباشیم
- آغاز به کار قرارگاه ملی امداد اجتماعی
- آدرس غلط به مال باختگان نیمایی برای حمایت از یک صرافی
- حمله سایبری به پایگاه خبری اقتصاد سالم
- تقدیر مدیرعامل آبفا خوزستان از گروه میهن
- تبدیل دانشگاه تهران به یک آموزشگاه یا موسسه فنی حرفه ای!
- بانکها حاضر نیستند خود را در توسعه ملی مشارکت دهند