تأمین خدمات پشتیبان سکونت، مهمترین ضرورت در منطقه 10
به گزارش پایگاه خبری عصر بازآفرینی به نقل از صما، کاوه حاجی علی اکبری در این جلسه با بیان این که از سال گذشته افزایش دامنه فعالیت های دفاتر توسعه محلات به همه حوزه های بازآفرینی و نوسازی شهری مطرح شد، خاطرنشان کرد: بر این اساس سه رویکرد برنامه محوری، محله محوری و مشارکت محوری در اقدامات شهرداری تهران بیشتر مورد توجه قرار گرفت و در برنامه پنج ساله سوم شهرداری تهران نیز منعکس شد.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران اظهار داشت: منطقه 10 به لحاظ میزان بافت فرسوده ای که دارد، یکی از 5 منطقه اول تهران به شمار می رود و فشردگی در این منطقه بیش از اندازه است.
وی در این باره افزود: در میان و یا درکنار بافت فرسوده منطقه 10، فضاهای آزاد و یا دسترسی های مناسب وجود ندارد، زمین های قابل توجهی به عنوان خدمات عمومی در این محدوده وجود ندارد، دسترسی ها عموماً خیابان های کم عرضی هستند که به دلیل بدنه های تجاری، تعریض در آنها غیرممکن است و نمی توان با رویکردهای سنتی در آنها اقدام به مداخله کرد.
علی اکبری با بیان این که بالاترین نرخ نوسازی مسکن در ده سال گذشته در منطقه 10 اتفاق افتاده است، تصریح کرد: به دلیل تمایل قابل توجه طبقه متوسط برای زندگی در این منطقه، در برخی محلات منطقه شاهد نوسازی 60 درصد پلاک های مسکونی هستیم و این امر باعث شده کمبود خدمات در بافت فرسوده این منطقه شدیدتر و بیشتر شود.
دبیر ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران تأکید کرد: بزرگترین و مهمترین نیازمندی که محله های منطقه 10 دارند بحث تأمین پارکینگ های عمومی، تأمین فضای سبز، بازگشایی معابر و خدمات پشتیبان سکونت است که باید برای ارتقای کیفیت زندگی در این محله ها انجام شود.
سید محمد پژمان، معاون وزیر راه و شهرسازی در این جلسه بر لزوم توجه به تهیه طرح ها به صورت همه جانبه اعم از اجتماعی واقتصادی وفرهنگی تاکید کرد و متذکر شد: موضوعات بایستی به گونه ای تهیه گردد که مطالعات، پارسل به پارسل انجام گرفته شده باشد.
بحیرایی شهردار منطقه 10 نیز بر لزوم توجه به موضوع بازآفرینی در محلات دارای بافت فرسوده منطقه و لزوم همکاری و همافزایی بین دستگاهها به منظور حل و بهبود مسائل در اجرایی شدن طرحها تأکید کرد.
در ادامه، برنامه توسعه محلات توسط مدیر دفتر توسعه محله ای ارائه شد و برنامه های مذکور توسط مدعوین اعم از، اداره آب و فاضلاب منطقه و... مورد بحث و بررسی قرار گرفت و هرکدام پیشنهاداتی ارائه دادند.
در پایان جلسه مقرر شد ارگان ها نظرات و پیشنهادات خود در رابطه با برنامه توسعه محلات این منطقه را ظرف مدت 10 روز کاری به دبیرخانه ستاد بازآفرینی منطقه اعلام نمایند.
- آقای بانک مرکزی؛ مشکل ناترازی بانکها با مدیران فعلی حل نخواهد شد!
- افزایش تولید و عرضه ایران خودرو در کنترل بازار موثر است
- حمایت بازار سرمایه از شایسته سالارها
- چگونه نشان بین المللی بازرگانی پتروشیمی به ورطه نابودی کشیده شد +فیلم
- ردپای صهیونیسم بین الملل در صنعت خرده فروشی مواد غذایی
- خلل در آغاز فعالیت معادن فاریاب توسط کارگران بدون قرارداد!
- صدور مبلمان داخلی صادرات همت است
- قتل فرصت های شغلی و فرار سرمایه در کشور جدی است
- رسانه ستیز و رسانه گریز نباشیم
- آغاز به کار قرارگاه ملی امداد اجتماعی
- آدرس غلط به مال باختگان نیمایی برای حمایت از یک صرافی
- حمله سایبری به پایگاه خبری اقتصاد سالم
- تقدیر مدیرعامل آبفا خوزستان از گروه میهن
- تبدیل دانشگاه تهران به یک آموزشگاه یا موسسه فنی حرفه ای!
- بانکها حاضر نیستند خود را در توسعه ملی مشارکت دهند