نقش موثر مدیریت شهری در تحقق توسعه گردشگری پایدار شهر قزوین
به گزارش پایگاه خبری عصر بازآفرینی به نقل از مهر، رئیس کارگروه گردشگری شهرداری قزوین گفت: شهرها مدیریت میشوند تا بتوانند رفاه و آسایش ساکنان خود را تأمین کنند و در این مسیر شهرداری نقش مهمی در موفقیت برنامهها و طرحهای توسعه شهری و همچنین رفع نیاز جمعیت، جریان عبور و مرور در شهر، رفاه عمومی، مسکن، کاربری زمین، اوقاتفراغت، فرهنگ، اقتصاد، تأسیسات زیربنایی و ... را بر عهده دارد.
وی خاطرنشان کرد: شهر تاریخی و فرهنگی قزوین با برخورداری از آثار و یادمانهای تاریخی و ظرفیتهای طبیعی و مذهبی منحصربهفرد خود، توانمندی بسیار زیادی به منظور جذب گردشگران داخلی و خارجی دارد و در این راستا اقدامات قابل قبولی در زمینه تبلیغات و معرفی جاذبههای این شهر صورت گرفته، اما لازم است اهتمام بیشتری در این حوزه صورت پذیرد.
حسنعلی اصغری با بیان این که مدیریت گردشگری پایدار بهمنزله نمادی از هویت فرهنگی، طبیعی و انسانی از بخشهای مهم اقتصاد شهری است، تاکید کرد: پایداری در مبحث گردشگری شهری مستلزم توجه نظاممند به ابعاد فنی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، تاریخی، زیستمحیطی در مسیر بهرهمندی از جاذبههای گردشگری با نیاز امروز و حفظ و ماندگاری این منابع برای آیندگان است.
وی با اشاره به اینکه مدیریت شهری فقط به معنای شهرداری و شورای اسلامی شهر نیست، بیان کرد: هر عنصری که در فرآیند مدیریتی شهر و موضوعات مرتبط با حوزه شهری تأثیرگذار باشد، جزئی از مدیریت شهری است.
اصغری خاطرنشان کرد: هدف مجموعه مدیریت شهری قزوین همواره، ارتقای شرایطکار، زندگی و حفاظت از حقوق شهروندان و تشویق آنان به توسعه اقتصادی و اجتماعی مبتنی بر حفاظت کالبدی از شهر است.
معاون شهردار قزوین در حوزه برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی گفت: به منظور ایجاد تحولی نوین در حوزه گردشگری شهری و دستیابی به اهداف توسعه پایدار گردشگری شهری در حال بررسی تشکیل شورای راهبری توسعه گردشگری شهرداری قزوین با حضور نخبگان، فرهیختگان و صاحبان علم در زمینه صنعت گردشگری با هدف سیاستگذاریهای کلان برای فعالیتهای کارگروه گردشگری هستیم.
رئیس کارگروه گردشگری شهرداری قزوین افزود: ادراک شهروندان از تاثیرات گردشگری و میزان رضایتمندی آنها از وجوه مختلف آن، یکی از شاخصههای مهم تحقق توسعه پایدار گردشگری شهری است، در حالی که در بیشتر موارد سنجش میزان اثر گردشگری در توسعه شهر مورد توجه قرار نمیگیرد.
اصغری اظهارکرد: باید بپذیریم که توسعه گردشگری شهری اثرات مثبت اقتصادی و اجتماعی انکارناپذیری بر جامعه محلی شهری داشته و در کنار آن میتوان با سیاستگذاری صحیح و مدیریت علمی کارآمد ضمن کاهش آثار منفی آن بر شهر میزبان، در مسیر تحقق اهداف توسعه گردشگری پایدار شهری گام برداشت.
- آقای بانک مرکزی؛ مشکل ناترازی بانکها با مدیران فعلی حل نخواهد شد!
- افزایش تولید و عرضه ایران خودرو در کنترل بازار موثر است
- حمایت بازار سرمایه از شایسته سالارها
- چگونه نشان بین المللی بازرگانی پتروشیمی به ورطه نابودی کشیده شد +فیلم
- ردپای صهیونیسم بین الملل در صنعت خرده فروشی مواد غذایی
- خلل در آغاز فعالیت معادن فاریاب توسط کارگران بدون قرارداد!
- صدور مبلمان داخلی صادرات همت است
- قتل فرصت های شغلی و فرار سرمایه در کشور جدی است
- رسانه ستیز و رسانه گریز نباشیم
- آغاز به کار قرارگاه ملی امداد اجتماعی
- آدرس غلط به مال باختگان نیمایی برای حمایت از یک صرافی
- حمله سایبری به پایگاه خبری اقتصاد سالم
- تقدیر مدیرعامل آبفا خوزستان از گروه میهن
- تبدیل دانشگاه تهران به یک آموزشگاه یا موسسه فنی حرفه ای!
- بانکها حاضر نیستند خود را در توسعه ملی مشارکت دهند