ASR BAZAFARINI
نسخه آزمایشی
100 درصد روستاهای چابهار با تانکر آبرسانی سیار می شوند

۱۰:۲۲ | ۱۳۹۷/۱۰/۱۹

100 درصد روستاهای چابهار با تانکر آبرسانی سیار می شوند

عصر بازآفرینی: سرپرست فرمانداری شهرستان ویژه چابهار گفت: 100درصد روستاهای این شهرستان با حدود 45 تانکر آبرسانی سیار می شوند و نیاز است با افزایش تانکرها و پرداخت بدهی های معوقه شرکت آب و فاضلاب روستایی بخشی از مشکلات کم آبی در منطقه مرتفع شود.

به گزارش پایگاه خبری عصر بازآفرینی به نقل از ایرنا، رحمدل بامری  اظهار داشت: تکمیل پروژه های عمرانی در حوزه تامین و توزیع منابع آب چابهار از ضرورت هاست و باید مسئولان استانی و کشوری حساسیت بیشتری نسبت به رفع مشکلات آب این شهرستان داشته باشند.

وی بر تکمیل مجتمع آبرسانی پایین دست سدهای زیردان و تصفیه خانه آب شهر چابهار تاکید کرد و افزود: تکمیل و بهره برداری طرح آبرسانی به مجتمع 261 روستایی از سد زیردان و طرح آبرسانی به ۲۱۳ روستا از سد پیشین می تواند مشکلات کم آبی در بخش های پلان، مرکزی و دشتیاری را مرتفع کند.

سرپرست فرمانداری چابهار تامین تانکر مورد نیاز برای آبرسانی، ساماندهی آب شیرین کن ها و برنامه ریزی برای ساخت آب شیرین کن در نوار ساحلی چابهار - گواتر را از دیگر اولویت ها برای رفع مشکلات کم آبی در این شهرستان عنوان کرد.
وی رفع موانع اجرای طرح خط انتقال آب آشامیدنی از آب شیرین کن پسابندر به روستاهای بریس، پسابندر، گواتر و پُشَت را خواستار شد و افزود: در نوار ساحلی چابهار به گواتر حتی یک متر شبکه آبرسانی اجرا نشده است.
بامری ‏تامین اعتبار برای خط انتقال آب آشامیدنی چابهار و اصلاح شبکه آبرسانی این شهر را از دیگر خواسته های مهم در حوزه آبرسانی عنوان کرد و گفت: نباید در همجوار آب های ساحلی مردم تشنه و بی آب باشند.
وی گفت: باید اولویت مسئولان در زمینه تامین آب آشامیدنی، کشاورزی و صنعت، مطالعه و ساخت آب شیرین کن و انتقال آب به تمام روستاهای شهرستان چابهار باشد.
سرپرست فرمانداری چابهار توجه به پرداخت تمام بدهی های شرکت آب و فاضلاب روستایی، خرید تانکر جدید و تکمیل شبکه آبرسانی در تمام 438 روستای این شهرستان را خواستار شد.
وی به حاشیه نشینی نیمی از جمعیت چابهار اشاره کرد و گفت: برقرسانی به این منطقه به کندی پیش می رود و اگر این روال ادامه داشته باشد تا سالها مشکلات برق مردم برطرف نمی شود.
بامری از سرانه پایین فضای آموزشی و ورزشی در چابهار انتقاد کرد و افزود: این شهرستان به عنوان بزرگترین بندر اقیانوسی ایران و نقطه مهم اقتصادی و تجاری، کمترین سرانه فضاهای آموزشی و ورزشی در کشور را دارد.
وی توجه به صنعت شیلاتی، صدور مجوز برای حدود چهار هزار قایق فاقد مجوز، لایروبی بنادر صیادی بریس، رمین، تیس و هفت تیر و ساخت جایگاه سوخت در نوار ساحلی و راههای مواصلاتی منتهی به چابهار تاکید کرد.

برچسب ها:

چابهار ،روستا ،تانکر 
نام
نظر شما