رفع مشکل زیر ساخت های پروژه فرزان روی میز شورا
به گزارش پایگاه خبری عصر بازآفرینی به نقل از مهر، محمد علی جاوید صبح شنبه در جلسه شورای شهر بیرجند اظهار کرد: پروژه فرزان که از سال ۸۳ آغاز شد یکی از مهمترین طرح های ترافیکی در شهر بیرجند است.
شهردار بیرجند بیان کرد: طولانی شدن این پروژه باعث به وجود آمدن مشکلاتی برای مردم آن منطقه، شهرداری و سایر شهروندان شد و نهایتا در هفته گذشته بازگشایی کامل سی متری فرزان صورت گرفت.
پرداخت ۷ میلیارد تومان در سال جاری برای تملک املاک محدوده فرزان
جاوید ادامه داد: شهرداری بیرجند در سال جاری هفت میلیارد تومان بابت تملک ۹ ملک تجاری و ۷ ملک مسکونی پرداخت کرده است که این مهم در شرایط نبود در آمد کافی شهرداری بیرجند صورت گرفته است.
وی افزود: اگر بخواهیم پروژه طرح فرزان در دهه فجر به بهره برداری برسد، نیازمند همکاری همه دستگاه های خدمات رسان و ادارات مرتبط با طرح چون راه و شهرسازی، شرکت آب، مخابرات، گاز و برق هستیم.
شهردار بیرجند با اشاره به اینکه نمی خواهیم در راستای عملیاتی شدن این طرح کوچکترین حقی از شهروندان و دولت ضایع شود، گفت: نکته مهم در حال حاضر بحث برخی از زیر ساخت های محدوده طرح چون آب و برق و گاز است.
جاوید اظهار کرد: بسیاری از این زیر ساخت ها مربوطه به سال های گذشته بوده که در آن زمان استعلامات به شکل امروزی صورت نمی گرفته است.
شهرداری توان پرداخت هزینه جابه جایی زیر ساخت ها در طرح فرزان را ندارد
وی بیان کرد: در حال حاضر شهرداری امکان پرداخت هزینه تأسیسات وجا به جایی زیر ساخت های مربوطه در محدوده طرح را ندارد.
شهردار بیرجند یادآور شد: بر اساس قوانین ۳۰ درصد از بودجه سالیانه دستگاه های خدمات رسان باید در محدوده بافت فرسوده هزینه شود.
جاوید ادامه داد: شهرداری در بسیاری از طرح ها هزینه جایه جایی زیر ساخت ها را تأمین کرده ولی پروژه فرزان در محدوده بافت فرسوده است و همکاری دستگاه های خدمات رسان در این زمینه را می طلبد.
احمد ولی پور مطلق معاون مسکن و ساختمان راه و شهر سازی خراسان جنوبی نیز در این نشست اظهار کرد: بر اساس قانون در هفت شهر خراسان جنوبی بافت فرسوده دارد.
وی اظهار کرد: در حال حاضر هزار و ۳۲۰ پروژه در بافت های فرسوده این هفت شهر تعریف شده و سهم دستگاه های خدمت رسان نیز مشخص شده است.
راه و شهر سازی ۱۲۷ قطعه در محدوده طرح فرزان را تملک کرده است
معاون مسکن و ساختمان راه و شهر سازی خراسان جنوبی نیز با اشاره به اینکه ۳۰ درصد از بودجه دستگاه های خدمات رسان در بافت های فرسوده باید هزینه شود، بیان کرد: در محدوده طرح فرزان ۱۲۷ قطعه را تملک کرده ایم که ۴۰ قطعه در معبر اصلی است.
ابراهیم تقی زاده، رئیس شورای شهر بیرجند نیز در جلسه شنبه شورای شهر بیرجند اظهار کرد: اقداماتی که شهرداری در مجموعه طرح فرزان انجام می دهد با اقداماتی چون تعریض خیابان و سایر طرح ها متفاوت است.
وی اظهار کرد: در تعریض یک خیابان شهرداری نیز به نوعی منتفع می شود ولی در طرح فرزان نفع عمومی شهر مطرح است و از این جهت دستگاه های خدمات رسان باید آن را متفاوت از سایر پروژه های شهری ببینند.
هادی منصوریان معاون بهره برداری شرکت برق خراسان جنوبی بیان کرد: در طرح فرزان برای هزینه جا به جایی زیر ساخت ها دو راه وجود دارد.
وی یادآور شد: شهرداری می تواند هزینه را به شرکت پرداخت کرده و شرکت ادامه کار را پیگیری کند و یا از پیمانکاران مورد تأیید شرکت برق خراسان جنوبی استفاده کند.
- آقای بانک مرکزی؛ مشکل ناترازی بانکها با مدیران فعلی حل نخواهد شد!
- افزایش تولید و عرضه ایران خودرو در کنترل بازار موثر است
- حمایت بازار سرمایه از شایسته سالارها
- چگونه نشان بین المللی بازرگانی پتروشیمی به ورطه نابودی کشیده شد +فیلم
- ردپای صهیونیسم بین الملل در صنعت خرده فروشی مواد غذایی
- خلل در آغاز فعالیت معادن فاریاب توسط کارگران بدون قرارداد!
- صدور مبلمان داخلی صادرات همت است
- قتل فرصت های شغلی و فرار سرمایه در کشور جدی است
- رسانه ستیز و رسانه گریز نباشیم
- آغاز به کار قرارگاه ملی امداد اجتماعی
- آدرس غلط به مال باختگان نیمایی برای حمایت از یک صرافی
- حمله سایبری به پایگاه خبری اقتصاد سالم
- تقدیر مدیرعامل آبفا خوزستان از گروه میهن
- تبدیل دانشگاه تهران به یک آموزشگاه یا موسسه فنی حرفه ای!
- بانکها حاضر نیستند خود را در توسعه ملی مشارکت دهند