طرح های بازآفرینی خمین به 540 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد
به گزارش پایگاه خبری عصر بازآفرینی به نقل از ایرنا، «ابوالفضل مرتضیان» روز چهارشنبه در نشست بررسی طرح های بازآفرینی افزود: 237 هکتار از یک هزار و 252 هکتار وسعت شهر معادل 19 درصد، بافت فرسوده است که به اجرای طرح بازآفرینی نیاز دارد.
وی ادامه داد: 30 درصد جمعیت شهر در بافت های فرسوده در 20 محله سکونت دارند که از این 20 محله 13 محله در حوزه بازآفرینی تعریف شده است.
شهردار خمین افزود: برای بازآفرینی سه محله در اولویت قرار دارد که نیازمند تامین پنج هزار و 400 تن قیر است.
مرتضیان ادامه داد: یک میلیارد و 810 میلیون ریال یارانه برای صدور پروانه ساخت در محل های اولویت دار اجرای طرح بازآفرینی پرداخت شده است.
وی بیان کرد: طرح بازآفرینی در سه شهر اراک، خمین و ساوه در محدوده های تاریخی شهرها، پهنه های نابسامان میانی، بافت فرسوده، سکونتگاه های غیررسمی، پهنه های شهری با پیشینه روستایی و اراضی و محدوده های ناکارآمد با کاربری ناهمگون شهری در دست اجرا است.
مرتضیان گفت: برای اجرای طرح بازآفرینی در خمین طرح های مطالعاتی اجرا شده و بهسازی و نوسازی بافت فرسوده به منظور کنترل پهنههای شناسایی شده، در دستور کار است.
وی ادامه داد: بافت فرسوده شهر در قالب سه پهنه قدیم، میانی و پیرامونی به منظور احیای کالبدی، انسجام هویتی و رونق اقتصادی تدوین شده است.
وی توضیح داد: در گام نخست محدوده بافت فرسوده خمین با نگاه کارشناسی و با تخصص های اسلوب شهری مطالعه و در هماهنگی با طرحهای بالادست، جایگاه محدوده در مجموعه شهری مشخص و راهبردهای هدایت کننده مداخله در آن تدوین شده است.
شهردار خمین اظهار داشت: در گام دوم نیز بر مبنای راهبردهای ساختاری، طرح تفضیلی در قالب یک چارچوب طراحی شهری برای هدایت توسعه تهیه و با بررسی دقیق و گونه شناسی فرسودگی ها، سیاست گذاری انجام شده است.
مرتضیان افزود: در صورت همکاری شهروندان متقاضی نوسازی و ارایه تسهیلات کم بهره از سوی بانک های عامل به متقاضیان، در آینده می توان چهره بافت فرسوده شهر را متحول کرد.
شهردار خمین ادامه داد: در طرح بازآفرینی خمین از مجموع محله های مشخص شده شهر خمین، سه محله همجوار بیت تاریخی امام خمینی(ره)، اسماعیل بیگی و محسن آباد در اولویت اجرای بهسازی و نوسازی قرار گرفته اند.
وی اضافه کرد: در این راستا طرح 24 متری یادگار امام، مجتمع آفتاب و خیابان فردوسی این شهرستان در حال اجرا است.
فرماندار خمین نیز در این نشست گفت: نوسازی و بهسازی بافت های فرسوده و افزایش کیفیت زندگی در بافتهای ناکارآمد از اهداف اجرای طرح های بازآفرینی شهری است.
«احمد طهرانی» افزود: عمومی کردن دغدغه احیای بافت های فرسوده و مشارکت مردم در بهسازی و نوسازی محلات فرسوده با استفاده از ظرفیت های سمن ها، نخبگان و معتمدان محلی در بازآفرینی ضروری است.
وی بیان کرد: اگر چه هنوز سکونت گاه های غیر رسمی و محدوده های حاشیه نشین این شهر مشخص و مصوب نشده است اما برای اجرای طرح باز آفرینی، محلات هدف باید شناسایی و اولویت بندی شوند.
شهرستان خمین، جنوبی ترین شهرستان استان مرکزی محسوب می شود و از شمال به شهرستان اراک و سربند و دارای 2 هزار و 394 کیلومتر مربع وسعت و 105 هزار نفر جمعیت است.
- آقای بانک مرکزی؛ مشکل ناترازی بانکها با مدیران فعلی حل نخواهد شد!
- افزایش تولید و عرضه ایران خودرو در کنترل بازار موثر است
- حمایت بازار سرمایه از شایسته سالارها
- چگونه نشان بین المللی بازرگانی پتروشیمی به ورطه نابودی کشیده شد +فیلم
- ردپای صهیونیسم بین الملل در صنعت خرده فروشی مواد غذایی
- خلل در آغاز فعالیت معادن فاریاب توسط کارگران بدون قرارداد!
- صدور مبلمان داخلی صادرات همت است
- قتل فرصت های شغلی و فرار سرمایه در کشور جدی است
- رسانه ستیز و رسانه گریز نباشیم
- آغاز به کار قرارگاه ملی امداد اجتماعی
- آدرس غلط به مال باختگان نیمایی برای حمایت از یک صرافی
- حمله سایبری به پایگاه خبری اقتصاد سالم
- تقدیر مدیرعامل آبفا خوزستان از گروه میهن
- تبدیل دانشگاه تهران به یک آموزشگاه یا موسسه فنی حرفه ای!
- بانکها حاضر نیستند خود را در توسعه ملی مشارکت دهند