۴۰ محله در اردبیل تا سال ۱۴۰۰احیا و بازآفرینی می شود
به گزارش پایگاه خبری عصر بازآفرینی به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، شهرام باباخانی، معاون بازآفرینی شهری و مسکن راه و شهرسازی استان اردبیل درباره تازهترین وضعیت بازآفرینی در استان اردبیل اظهار کرد: مباحث بازآفرینی و پروژههای تعریف شده در استان به فراخور نیاز جلو رفته است.
وی افزود: درحال حاضر پروژههای بازآفرینی سال ۹۷ درحال نهایی شدن است و واضح است که هر شهری از منظر قابلیتهای بازآفرینی با دیگری متفاوت است.
معاون بازآفرینی شهری و مسكن راه و شهرسازی استان اردبیل با اشاره به میزان هماهنگی وضع اجتماعی و فرهنگی محلهها با پروژههای بازآفرینی اضافه کرد: واضح است که وضعیت اجتماعی و فرهنگی هر شهری با دیگری متفاوت است و عموما در بافتهای تاریخی به دلیل عدم اعتماد به سیستم استقبال چندانی از پروژههای جدید وجود ندارد.
باباخانی تصریح کرد: هر محله نیز دارای قوانین منحصر به خود است و چون زمینهای خالی برای پروژه وجود ندارد، نمیتوان پروژههای هم شکلی را برای بافتهای قدیمی ایجاد کرد.
وی گفت: معمولا از مسایل فرهنگی چندان استقبالی نمیشود همچنین درباره تعریض خیابانها و کوچهها مقاومت وجود دارد و امیدواریم با هماهنگی دستگاههای دیگر این قبیل مشکلات حل شوند.
معاون بازآفرینی شهری و مسكن راه و شهرسازی استان اردبیل افزود: به فراخور نیازهای محله تا سال۱۴۰۰حدود ۴۰ محله در درستور کار احیا قرار دارد. در این۴۰ محله طرح جامع استان نهایی شده است. در حال حاضر پروژههای سال ۹۶ و ۹۷ را جلو میبریم تا انشالله تعهدات را تا سال۱۴۰۰نهایی و اجرایی کنیم.
باباخانی توضیح داد: طبیعی است که برخی از مردم با توجه به سن و سال و اینکه سالهاست در یک خانه و محله سکونت داشتهاند با برخی تغییرات در محله مخالفتهایی دارند.
وی اضافه کرد: در شهرهایی مانند مشکین شهر، پارسآباد، خلخال، گرمی و اردبیل محلههای هدف شناسایی شدهاند.
معاون بازآفرینی شهری راه و شهرسازی استان اردبیل با اشاره به آخرین جمعبندی ستاد بازآفرینی در استان گفت: اعتبارات برای برنامه سال ۹۷ حدود ۱۰ میلیارد تومان تخصیص یافت و چون براساس برنامه مشخص شده اعتبار داده میشود، سعی میکنیم آن برنامه محقق شود. در مجموع احیای کل بافت فرسوده مبالغ زیادی نیاز دارد.
باباخانی تصریح كرد: اخیرا در استان مبالغ زیادی به بازآفرینی شهری اختصاص مییابد که برخی در قالب تسهیلات وام و احداث و برخی هم در قالب پروژههای مطالعاتی و ساخت مجموعههای زیربنایی و روبنایی هزینهبر هستند، ولی وقتی در قالب برنامهها جلو برویم حداقل از نظر تخصیص اعتبار مشکلی تاکنون وجود نداشته است.
- صدور گواهینامههای ماده 4 قانون حمایت از احیا، بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری
- بررسی پیشنویس تصویبنامه هیات وزیران با حضور اعضای کمیسیون امور زیربنایی، صنعت و محیط زیست
- نوسازی ۳۰۰ هزار واحد در بافت فرسوده طی 2 سال
- تعاونیهای مسکن غیرمجاز شناسایی میشود
- تخصیص اعتبار به پروژه بازآفرینی سردشت، پیرانشهر و ارومیه
- آقای بانک مرکزی؛ مشکل ناترازی بانکها با مدیران فعلی حل نخواهد شد!
- افزایش تولید و عرضه ایران خودرو در کنترل بازار موثر است
- حمایت بازار سرمایه از شایسته سالارها
- چگونه نشان بین المللی بازرگانی پتروشیمی به ورطه نابودی کشیده شد +فیلم
- ردپای صهیونیسم بین الملل در صنعت خرده فروشی مواد غذایی
- خلل در آغاز فعالیت معادن فاریاب توسط کارگران بدون قرارداد!
- صدور مبلمان داخلی صادرات همت است
- قتل فرصت های شغلی و فرار سرمایه در کشور جدی است
- رسانه ستیز و رسانه گریز نباشیم
- آغاز به کار قرارگاه ملی امداد اجتماعی
- آدرس غلط به مال باختگان نیمایی برای حمایت از یک صرافی
- حمله سایبری به پایگاه خبری اقتصاد سالم
- تقدیر مدیرعامل آبفا خوزستان از گروه میهن
- تبدیل دانشگاه تهران به یک آموزشگاه یا موسسه فنی حرفه ای!
- بانکها حاضر نیستند خود را در توسعه ملی مشارکت دهند