وجود ۵ هزار هکتار بافت فرسوده در شهر کرمان
به گزارش عصر بازآفرینی به نقل از ایسنا، دکتر"محمدجواد فدایی" امروز ۲۱ مهرماه در جلسه شورای مدیریت بحران استان کرمان اظهار کرد: در دستورالعمل جدید قانون مدیریت بحران، مسئولیت ستاد مدیریت بحران به عهده استاندار است و ما به معاونت عمرانی تفویض اختیار کردیم تا مشکلی در روند کارها به وجود نیاید.
وی در ادامه عنوان کرد: معاونت عمرانی فعالیت های هر دستگاه اجرایی را به طور جداگانه ابلاغ می کند تا اجرا شود و از سوی دیگر سندهایی که باید تدوین شده و فعالیت های زمان غیربحران را ابلاغ و برای انجام آن پیگیری می کنند.
وجود ۵ هزار هکتار بافت فرسوده در شهر کرمان
فدایی در ادامه با اشاره به زلزله خیز بودن استان کرمان تصریح کرد: ۵ هزار هکتار بافت فرسوده در شهر کرمان و ۱۳ هزار هکتار بافت فرسوده در شهرستان ها وجود دارد.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه ۶۰ درصد مسکن روستایی استان مقاوم سازی شده، هنوز ۴۰ درصد کار در روستاها باقی مانده که در صورت وقوع زلزله در این بخش ها دچار خسارت می شویم.
استاندار کرمان گفت: تجربه زلزله هجدک خوب بود و با توجه به اینکه بعد از زلزله سال ۸۳ بازسازی خوبی در این مناطق صورت گرفته بود، در زلزله سال ۹۶ در این منطقه خسارت جانی نداشتیم و باید این کار در کل استان تعمیم پیدا کند که سهمیه هایی گرفته ایم و ۱۰ هزار واحد مسکونی برای شهرستان های جنوبی استان توسط سازمان برنامه و بودجه و کمیته امداد امام خمینی (ره) احداث خواهد شد.
وی افزود: باید ادارات کل راه و شهرسازی شمال و جنوب استان سند مقاوم سازی مناطق شهری و روستایی را با در نظر گرفتن موارد مختلف تدوین کنند.
هلی کوپتر مجهز به آبپاش نداریم
فدایی در ادامه با اشاره به آتش سوزی در مراتع و جنگل ها استان عنوان کرد: مشکل ما در ارتفاعات است که هلی کوپتر مجهز به آبپاش نداریم و باید دستگاه های مسئول پیگیری جدی داشته باشند تا کارهایی که امکان دارد، انجام شود و در حوادث تلفات کمتری داشته باشیم.
استاندار کرمان از افزایش ۶ هزار هکتاری به مساحت مراتع جنوب و شرق استان خبر داد و گفت: در سیل فروردین امسال فرمانداری ها خیلی خوب عمل کردند و لایروبی مسیر رودخانه ها به موقع انجام شد و دستگاه های اجرایی همکاری داشتند که باید این موارد ادامه یابد.
وی افزود: در بحث حریم رودخانه ها با توجه به اینکه دیوان محاسبات و بازرسی حساس هستند، باید جلسه جداگانه ای برگزار کنیم و آب منطقه ای گزارش بدهد که چقدر مطالعه انجام داده و باید قبل از این که حادثه ای رخ بدهد پیش بینی های لازم صورت بگیرد.
- صدور گواهینامههای ماده 4 قانون حمایت از احیا، بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری
- بررسی پیشنویس تصویبنامه هیات وزیران با حضور اعضای کمیسیون امور زیربنایی، صنعت و محیط زیست
- نوسازی ۳۰۰ هزار واحد در بافت فرسوده طی 2 سال
- تعاونیهای مسکن غیرمجاز شناسایی میشود
- تخصیص اعتبار به پروژه بازآفرینی سردشت، پیرانشهر و ارومیه
- آقای بانک مرکزی؛ مشکل ناترازی بانکها با مدیران فعلی حل نخواهد شد!
- افزایش تولید و عرضه ایران خودرو در کنترل بازار موثر است
- حمایت بازار سرمایه از شایسته سالارها
- چگونه نشان بین المللی بازرگانی پتروشیمی به ورطه نابودی کشیده شد +فیلم
- ردپای صهیونیسم بین الملل در صنعت خرده فروشی مواد غذایی
- خلل در آغاز فعالیت معادن فاریاب توسط کارگران بدون قرارداد!
- صدور مبلمان داخلی صادرات همت است
- قتل فرصت های شغلی و فرار سرمایه در کشور جدی است
- رسانه ستیز و رسانه گریز نباشیم
- آغاز به کار قرارگاه ملی امداد اجتماعی
- آدرس غلط به مال باختگان نیمایی برای حمایت از یک صرافی
- حمله سایبری به پایگاه خبری اقتصاد سالم
- تقدیر مدیرعامل آبفا خوزستان از گروه میهن
- تبدیل دانشگاه تهران به یک آموزشگاه یا موسسه فنی حرفه ای!
- بانکها حاضر نیستند خود را در توسعه ملی مشارکت دهند