وجود خانوادههای نابسامان معضل جدی در مناطق حاشیه نشین شهر
به گزارش پایگاه خبری عصر بازآفرینی به نقل از مهر، مونا اسالم نژاد با اشاره به ابعاد فیزیکی و فضایی، رفتاری و اجتماعی حاشیه نشینی در شهرها اظهارکرد: حاشیهنشینی به ایستگاههای پرجمعیتی که دارای مسکنهای غیراستاندار بوده و زندگی در این مناطق با محیط شهری متفاوت است گفته می شود.
اسالمنژاد با بیان اینکه این مناطق دارای چهار خرد نظام سیاسی، فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی است، افزود: در حوزه اقتصادی باید امکانات، ابزارها و وسایل لازم جهت رفع نیازها و تأمین معیشت ساکنان این مناطق ایجاد شود که متاسفانه در اکثر موارد شاهد نبود این شرایط در هستیم.
وی نسب بالاتری بیکاری، ظهور مشاغل کاذب و کسب درآمد از راههای غیرقانونی را برخی مشکلات ناشی از عدم توجه در زمینه حوزه اقتصادی به این مناطق دانست و گفت: در حوزه سیاسی جامعه باید بتواند آرمانها کلی را در این مناطق نیز به اشتراک بگذارد که باز نیز متاسفانه در این حوزه شاهد وجود برخی نارساییها هستیم.
استاد جامعه شناسی دانشگاه گیلان با بیان اینکه درونی کردن ارزشها و هنجارها مواردی است که در حوزه اجتماعی باید در این مناطق به آن توجه شود، بیان کرد: باید تلاش شود تا در خرده نظام ها نیز انسجام ایجاد کرده و احساس تعلق وجود داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه اعتیاد یکی از اثرات عدم سازگاری هدف و وسیله مناطق حاشیه نشین است، تصریح کرد: در همین راستا مشاهده می شود که به هر میزان حاشیه نشینی در شهرها افزایش یافته به همان میزان نیز کج رویهای رفتاری رشد داشته است.
اسالم نژاد با تأکید بر اینکه در حوزه فرهنگی باید ارزشهای مهم فرهنگی به نسل آینده انتقال یابد، ادامه داد: بخشی از جامعه شهری در انتقال ارزشهای فرهنگی به بخش حاشیه نشین خود ناتوان بوده است. بیشترین نقش در این زمینه را خانواده و مدرسه ایفا می کنند که متاسفانه در بخش حاشیه نشین درگیر معضل خانوادههای نابسامان هستیم.
وی تأکید کرد: تا زمانی که نابسامانی خانوادگی در این مناطق وجود دارد نمی توان انتظار داشت مهارتهای لازم و فرهنگی درست زندگی کردن در شهر به آنها انتقال یابد. عمده افراد ساکن در مناطق حاشیه نشین نیز را مهاجران تشکیل می دهند.
- صدور گواهینامههای ماده 4 قانون حمایت از احیا، بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری
- بررسی پیشنویس تصویبنامه هیات وزیران با حضور اعضای کمیسیون امور زیربنایی، صنعت و محیط زیست
- نوسازی ۳۰۰ هزار واحد در بافت فرسوده طی 2 سال
- تعاونیهای مسکن غیرمجاز شناسایی میشود
- تخصیص اعتبار به پروژه بازآفرینی سردشت، پیرانشهر و ارومیه
- آقای بانک مرکزی؛ مشکل ناترازی بانکها با مدیران فعلی حل نخواهد شد!
- افزایش تولید و عرضه ایران خودرو در کنترل بازار موثر است
- حمایت بازار سرمایه از شایسته سالارها
- چگونه نشان بین المللی بازرگانی پتروشیمی به ورطه نابودی کشیده شد +فیلم
- ردپای صهیونیسم بین الملل در صنعت خرده فروشی مواد غذایی
- خلل در آغاز فعالیت معادن فاریاب توسط کارگران بدون قرارداد!
- صدور مبلمان داخلی صادرات همت است
- قتل فرصت های شغلی و فرار سرمایه در کشور جدی است
- رسانه ستیز و رسانه گریز نباشیم
- آغاز به کار قرارگاه ملی امداد اجتماعی
- آدرس غلط به مال باختگان نیمایی برای حمایت از یک صرافی
- حمله سایبری به پایگاه خبری اقتصاد سالم
- تقدیر مدیرعامل آبفا خوزستان از گروه میهن
- تبدیل دانشگاه تهران به یک آموزشگاه یا موسسه فنی حرفه ای!
- بانکها حاضر نیستند خود را در توسعه ملی مشارکت دهند