ایجاد اشتیاق برای احیای بافت فرسوده روستائی
به گزارش پایگاه خبری عصر بازآفرینی به نقل از برنا، حسین توکلی کجانی فرماندار شهرستان ملارد با اشاره به ضرورت مقاوم سازی بافت های فرسوده روستائی، ایجاد علاقه مندی نزد روستائیان با استفاده از ابزارهای مختلف توجیهی و تشویقی برای احیای بافت فرسوده را کارگشا دانست و از متولیان امر خواست با تشریح جزئیات و اطلاع رسانی دقیق،... اجرای طرح های پیشنهادی را تسریع ببخشند.
وی که در جمع اعضای کارگروه احیای بافت فرسوده روستائی شهرستان ملارد سخن می گفت، احتمال وقوع حوادث غیرمترقبه به ویژه زمین لرزه را یکی از مخاطرات کشور و این شهرستان بیان کرد که برهمین اساس باید به احیای بافت فرسوده در شهرها و روستاها توجه بیشتری گردد.
فرماندار ملارد ضرورت پیشگیری و مقابله با این حوادث را متذکر شده و تصریح کرد آسیب های ناشی از این مخاطرات صرفا اقتصادی نبوده و پیامدهای اجتماعی، فرهنگی و روحی به دنبال دارد که در برخی موارد جبران ناپذیر بوده و برای جبران برخی دیگر باید هزینه بسیاری صرف شود.
فرماندار ملارد افزود طرح هائی که برای این امر در نظر گرفته می شود باید براساس شرایط اقلیمی و اقتصادی ساکنان هر منطقه تعریف شده و با هم تفاوت داشته باشد. وی به آمار مربوط به اجرای این طرح در یکسال گذشته در سطح شهرستان ملارد و استان تهران اشاره کرد که باید آسیب شناسی شده و با همفکری مردم و اعضای شوراها و دهیاری ها اصلاح شود.
به گفته فرماندار ملارد همه دستگاههای مرتبط اعم از بنیاد مسکن، بخشداریها و دهیاریها باید وارد میدان شده و برای اجرای این طرح به سراغ مردم رفته و نحوه اجرا، تسهیلات در نظر گرفته شده و آثار مثبت ان را برای روستائیان توضیح دهند.
توکلی کجانی اجرای این طرح بصورت محدود و پایلوت در چند روستای این شهرستان را یکی از اقداماتی برشمرد که می تواند در ایجاد اشتیاق و شناخت روستائیان از جزئیات احیای بافت فرسوده موثر باشد.
بر اساس این گزارش در مجموع بین 350 تا 400 میلیون ریال تسهیلات و کمک بلاعوض بهمراه تهیه نقشه و جواز ساخت رایگان برای احیای بافت های فرسوده در روستاها در نظر گرفته شده که روستائیان می توانند با مراجعه به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی یا دهیاریها از جزئیات برخورداری از این تسهیلات مطلع شوند. شهرستان ملارد 28 روستا در پهنه خطرپذیری زلزله دارد که بر اساس برنامه ششم توسعه هر سال باید 1700 واحد مسکونی روستائی آن مقاوم سازی گردد. گفتنی است در جلسه مذکور معاون بازسازی و مسکن روستائی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان تهران، معاون فنی عمرانی فرمانداری، بخشداران مرکزی و صفادشت، نماینده شورای بخش، رئیس بنیاد مسکن شهرستان ملارد و نماینده دهیاران ملارد و صفادشت حضور داشتند که پیرامون اجرای طرح های پیشنهادی و موانع پیشرو، تجربیات و نظرات خود را بیان نمودند.
- صدور گواهینامههای ماده 4 قانون حمایت از احیا، بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری
- بررسی پیشنویس تصویبنامه هیات وزیران با حضور اعضای کمیسیون امور زیربنایی، صنعت و محیط زیست
- نوسازی ۳۰۰ هزار واحد در بافت فرسوده طی 2 سال
- تعاونیهای مسکن غیرمجاز شناسایی میشود
- تخصیص اعتبار به پروژه بازآفرینی سردشت، پیرانشهر و ارومیه
- آقای بانک مرکزی؛ مشکل ناترازی بانکها با مدیران فعلی حل نخواهد شد!
- افزایش تولید و عرضه ایران خودرو در کنترل بازار موثر است
- حمایت بازار سرمایه از شایسته سالارها
- چگونه نشان بین المللی بازرگانی پتروشیمی به ورطه نابودی کشیده شد +فیلم
- ردپای صهیونیسم بین الملل در صنعت خرده فروشی مواد غذایی
- خلل در آغاز فعالیت معادن فاریاب توسط کارگران بدون قرارداد!
- صدور مبلمان داخلی صادرات همت است
- قتل فرصت های شغلی و فرار سرمایه در کشور جدی است
- رسانه ستیز و رسانه گریز نباشیم
- آغاز به کار قرارگاه ملی امداد اجتماعی
- آدرس غلط به مال باختگان نیمایی برای حمایت از یک صرافی
- حمله سایبری به پایگاه خبری اقتصاد سالم
- تقدیر مدیرعامل آبفا خوزستان از گروه میهن
- تبدیل دانشگاه تهران به یک آموزشگاه یا موسسه فنی حرفه ای!
- بانکها حاضر نیستند خود را در توسعه ملی مشارکت دهند