740 میلیارد ریال تسهیلات برای بازآفرینی چهارمحال و بختیاری
به گزارش پایگاه خبری عصر بازآفرینی به نقل از ایرنا، اقبال عباسی شامگاه چهارشنبه در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: از این مبلغ 370 میلیارد ریال سهم بانک های عامل و 370 میلیارد ریال سهم ستاد بازآفرینی شهری است.
وی افزود: این مبلغ برای ساخت یکهزار و 851 واحد مسکونی در محلات و سکونتگاه های غیررسمی و بافت فرسوده چهارمحال و بختیاری اختصاص داده شد.
عباسی تصریح کرد: در این طرح به هر متقاضی واجد شرایط 400 میلیون ریال تسهیلات با نرخ کارمزد 4 درصد و 600 میلیون ریال وام با سود 18 درصد پرداخت می شود.
وی یادآور شد: پرهیز از موازی کاری دستگاه های اجرایی در طرح بازسازی واحدهای مسکونی محلات و سکونتگاه های غیررسمی چهارمحال و بختیاری مورد توجه مسئولان است.
استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: ساماندهی مناطق دارای ساخت و سازهای نادرست و غیراستاندارد، بازگشایی معابر، پیش بینی فضای فرهنگی و ورزشی و ایجاد اشتغال در بخش مسکن از دستاوردهای اجرای طرح بازآفرینی شهری است.
وی، مشارکت شهرداری ها، اداره کل راه و شهرسازی و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری در اجرای این طرح تاثیرگذار دانست.
عباسی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به سرپرست جدید میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری توصیه کرد: اطلاع رسانی از ظرفیت های گردشگری این استان اجرایی شود.
وی افزود: معرفی مناطق بکر و دست نخورده گردشگری چهارمحال و بختیاری باید به صورت اولویت دار از سوی مدیر جدید میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در دستور کار قرار گیرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: جذب به موقع اعتبارات مربوط به فصل گردشگری و تامین زیرساخت های مورد نیاز این حوزه از سوی دستگاه های اجرایی مرتبط از دیگر الزامات حوزه گردشگری استان است.
وی یادآور شد: هدایت و حمایت به موقع سرمایه گذاران داخلی و خارجی دولتی و خصوصی حوزه گردشگری چهارمحال و بختیاری مورد توجه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قرار گیرد.
عباسی همچنین اظهار داشت: سال گذشته با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی پروژه راه آهن اصفهان – شهرکرد – اهواز بررسی و اهمیت اجرای آن تشریح شد و قرار شد تا برای اجرای این پروژه 10 هزار میلیارد ریال اعتبار هزینه شود که این هزینه ها با توجه به فضای اقتصادی و نوسانات بازار ارز به طور یقین دو سه برابر شده است.
وی همچنین با انتقاد از نحوه اطلاع رسانی صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری در خصوص ستاد اقتصاد مقاومتی افزود: استفاده از کمیته فرهنگی و گفتمان رسانه ای برای رسیدن به برخی اهداف ستاد اقتصاد مقاومتی استان ، علاوه بر رسانه ملی باید به خبرگزاری ها، رسانه های جمعی و فضای مجازی سپرده شود.
تشکیل و فعالیت کمیته فرهنگی و گفتمان رسانه ای یکی از مهمترین برنامه های ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی چهارمحال و بختیاری است.
ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در سطح ملی به ریاست معاون اول رئیس جمهوری و در استان ها به ریاست استانداران فعالیت می کند.
- صدور گواهینامههای ماده 4 قانون حمایت از احیا، بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری
- بررسی پیشنویس تصویبنامه هیات وزیران با حضور اعضای کمیسیون امور زیربنایی، صنعت و محیط زیست
- نوسازی ۳۰۰ هزار واحد در بافت فرسوده طی 2 سال
- تعاونیهای مسکن غیرمجاز شناسایی میشود
- تخصیص اعتبار به پروژه بازآفرینی سردشت، پیرانشهر و ارومیه
- آقای بانک مرکزی؛ مشکل ناترازی بانکها با مدیران فعلی حل نخواهد شد!
- افزایش تولید و عرضه ایران خودرو در کنترل بازار موثر است
- حمایت بازار سرمایه از شایسته سالارها
- چگونه نشان بین المللی بازرگانی پتروشیمی به ورطه نابودی کشیده شد +فیلم
- ردپای صهیونیسم بین الملل در صنعت خرده فروشی مواد غذایی
- خلل در آغاز فعالیت معادن فاریاب توسط کارگران بدون قرارداد!
- صدور مبلمان داخلی صادرات همت است
- قتل فرصت های شغلی و فرار سرمایه در کشور جدی است
- رسانه ستیز و رسانه گریز نباشیم
- آغاز به کار قرارگاه ملی امداد اجتماعی
- آدرس غلط به مال باختگان نیمایی برای حمایت از یک صرافی
- حمله سایبری به پایگاه خبری اقتصاد سالم
- تقدیر مدیرعامل آبفا خوزستان از گروه میهن
- تبدیل دانشگاه تهران به یک آموزشگاه یا موسسه فنی حرفه ای!
- بانکها حاضر نیستند خود را در توسعه ملی مشارکت دهند